5.4.2020 19:47
Seinäjoen Taitoluistelijat ry

Seinäjoen Taitoluistelijoiden kauden päättyminen

Hyvään kevättä luistelijoiden koteihin!

Valitettavasti jouduimme tänä keväänä poikkeustilanteen vuoksi perumaan seuran päätöstilaisuuden.

Haluankin lausua muutaman sanasen kaudesta.
Olen ollut nyt vuoden puheenjohtajana ja olen tehnyt tätä työtä suurella sydämellä ja nauttien aikaansaannoksista mitä olemme yhdessä saaneet aikaan.
Seura on iso ja hoidettavaa monella tavalla paljon, mutta kiitoksen olen saanut luistelijoilta tekemisen ilon ja innokkuuden kautta.
Olen käynyt salaa kurkkimassa harjoituksissa ja vaikka välillä on mielipahaakin, kun joku asia ei onnistu, niin paljon enemmän on hetkiä milloin nauretaan ja iloitaan sydämen pohjasta ja se todella lämmittää omaa sydäntä. Ihan huikean hienoja upeita lapsia/nuoria pois sulkematta aikuisluistelijoita on meillä seurassa.
Paljon hienoja upeita saavutuksia, niin kisoissa kun erilaisissa tapahtumissa kauden aikana, en lähde nyt näitä listaamaan, mutta ylpeitä saamme olla jokaisesta, niin harrastajasta kuin kilpailijastakin.

Haluankin kiittää luistelijoista siitä upeasta työstänne mitä jäällä harjoituksissa innolla ja ilolla teette ja myös panoksestanne omien kilpailusaavutustenne vuoksi KIITOS💙.
Valmentajia, ohjaajia ja seuratoimijoita tärkeästä ja pyytteettömästä työstänne niin luistelijoiden kun seurankin eteen, ilman teitä seura ei toimisi KIITOS💙.
Viimeisenä muttei vähäisempänä kuuluu kiitos perheille te olette myös yksi iso voimavara seuramme ponnisteluissa. Luistelijoille teidän kannustava asenne on äärimmäisen tärkeää ja meille seuralle pyyteetön yhdessä tekeminen talkoiden ja kökkien kanssa on myös todella tärkeää.
ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE
"Yhdessä olemme enemmän ja yhdessä tekeminen on hauskempaa"❤️
 

Päätöstilaisuuden peruuntumisen vuoksi jaamme tänä keväänä ainoastaan seuran kiertopalkinnot

Kiertopalkintoihin liittyen saimme myös iloisia uutisia. Seuramme pitkäaikainen hallituksen jäsen ja erittäin ansioitunut kilpailujenjohtajamme Kaija Loppi luovutti seuralle uuden Vuoden Esiintyjä kiertopalkinnon🏆 Lämpimät kiitokset koko seuran puolesta Kaijalle ❤️

Tässä uuden kiertopalkinnon kriteerit ”Malja annetaan vuodeksi haltuun sellaiselle Seinäjoen Taitoluistelijoita edustavalle yksinluistelijalle, joka kilpailee ISU-arviointisarjassa ja erottuu vahvana musiikin tulkitsijana ja ilmeikkäänä esiintyjänä. Palkinnon saajan päättää yksinluistelun valmennustiimi.”

🏆 Ja sitten itse palkittuihin; Saanemme esitellä kauden 2019-2020 kiertopalkinnoin palkitut;

Beritin Malja: Ellen Nurmela 🏆
Taikaluistinmalja: Saimi Alho ⛸
Tsemppimalja:Tiiu Ojajärvi 👍🏻
Muodostelma Malja: Liliana Loukasmäki 👯‍♀️👯‍♀️
RiverBulls Malja: Jare Koivulahti 🐂
Luistelun Palo Malja: Ilona Pirhonen 🔥
Vuoden Timantti: Saga Siirilä 💎
Vuoden Esiintyjä: Roosa Kangaskokko 🎭

Onnittelut kaikille palkituille 🏆❤️💙👏🏻

Tarkemmat kriteerit kiertopalkintoihin löydätte seuran nettisivuilta
https://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/s…/kiertopalkinnot/
 

Kauden päätyttyä yllättäen ja rajoitteiden vaikuttaen joka päiväiseen elämäämme toivon että pysymme kaikki terveinä ja huolehdimme toinen toisistamme.
Vaikka tilanne on erittäin raskas seurallekin, niin nopeista toimenpiteistämme johtuen pystymme aloittamaan kauden melko normaalisti.
Ensi kaudella teemme töitä samalla innolla ja palolla kuin tälläkin kaudella, niin luistelijat kuin valmentajat ja pois sulkematta meitä kannustavia perheenjäseniä.

Luistelun iloa hyvässä seurassa❤️

Ystävällisin terveisin
Sanna Luhtala
Puheenjohtaja
Seinäjoen Taitoluistelijat ry