Mikäli ilmoittautumisessa on teknisiä ongelmia, olkaa hyvät ja ottakaa yhteys:
Seurasihteeri Sari Seittu, taitoluistelu@plu.fi tai p.0440-765 535 (ma-pe klo 10-16)

Seinäjoen Taitoluistelijat ry on perustettu 30.11.1992.
Aktiivisia luistelijoita on ollut kausittain yli 350.

Toiminta-ajatus:
Seinäjoen Taitoluistelijoiden tarkoituksena on taitoluisteluharrastuksen lisääminen ja kehittäminen Seinäjoella ja Seinäjoen ympäristössä. Seura pyrkii tarjoamaan kaikenikäisille lajia harrastaville oman kiinnostuksen ja taitojen mukaisen mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua perustaitojen opettelusta tai kunnon kohottamisesta kilpaluisteluun.

Luistelijan eteneminen Seinäjoen Taitoluistelijoissa:
Seinäjoen Taitoluistelijoissa voi edetä luistelukoulun jälkeen joko yksinluisteluun, muodostelmaluisteluun tai harrastajaksi. Valmentajat seuraavat luistelijoiden kehitystä ja ehdottavat sopivia ryhmiä. Taitotason arvioimiseksi käytetään Suomen Taitoluisteluliiton testejä. Aikuisille on myös oma "urapolku" seurassa. Luistelu sopii kaikenikäisille!

Seura kouluttaa myös ohjaajia ja valmentajia. Ohjaajakoulutukseen kootaan 15-16 vuotiaista ryhmä, joka suorittaa luistelukouluohjaajakoulutuksen ja voi sen jälkeen toimia aluksi apuohjaajana ja kokemuksen karttuessa saa oman ryhmän vastuulleen. Laadukas valmennus on meille tärkeä tekijä heti luistelukoulusta lähtien.

Tervetuloa mukaan Seinäjoen Taitoluistelijat ry:hyn!